Üllatus: vat see on maailma kõige striimitum laul

Kultuuritoimetus
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Major Lazer
Major Lazer Foto: Wikipedia

Üks suuremaid muusika voogedastusteenuseid Spotify (ca 75 miljonit kasutajat) avaldas, milline on see muusikapala, mida nende süsteemist kõige enam kuulatakse.

Mis see võiks küll olla? Mõni klassikaline pala, nagu näiteks Led Zeppelini «Stairway to Heaven», mida peetakse üheks kõigi aegade vingeimaks rockilooks ja mis hoiab selles žanris raadioesituste tiitlit, juurdleb Guardian.  Või Michael Jacksoni «Thriller», maailma enim müüduima plaadi nimilugu? Ehk hoopis Bing Cosby igihaljas «White Christmas», läbi aegade kõige populaarsem singel?

Ei ühti. Tegemist on hoopis tänavu ilmunud, niisiis verivärske looga, mis ei ole pääsenud ei USA ja Inglismaa edetabelite esikohtadele. Major Lazeri ja DJ Snake’i lugu «Lean On» on Spotify andmetel kuulatud 526 miljonit korda. See tõukas troonilt eelmise rekordiomaniku Ed Sheerani laulu «Thining Out Loud».

Vaata-kuula rekordiloo videoversiooni allpool.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles