Vaata auhinnatud multikaid Postimehe kinos

Aarne Seppel
, ajakirjanik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
«Velodrool»
«Velodrool» Foto: Kaader filmist
  • Vaatamiseks on väljas neli filmi.
  • Animafilme saab vaadata kuni pühapäeva keskööni.

Postimehe Kino näitab tänasest kuni pühapäeva keskööni auhinnatud ja värskeid Eesti animafilme.

«Velodrool»

Noore režissööri Sander Jooni lugu sigaretisõltlasest jalgrattasportlasest, kellel lõpevad suitsud otsa. Nende hankimiseks ühineb ta võidusõiduga, mille konkurentsis püsimiseks vajab ta publikult eriskummalist abi.

«Elu Herman H. Rott’iga»

Chintis Lundgreni filmis on rott Herman (pildil koos kassiga), kellele meeldib veeta aega keldribaarides, kuulata grind-muusikat ja mängida malet. Tal puudub igasugune huvi koristamise vastu ning ta leiab, et kohutav segadus teeb kodu ainult hubasemaks.

Ühel päeval otsustab väga korralik kass, kellel on juhtumisi nõrkus macho-meeste vastu, elamisse sisse kolida. Ta toob kaasa roosa tolmuimeja, klaveri ja mis kõige hullem – klassikalise muusika kollektsiooni.

«Must stsenaarium»

Kristjan Holmi filmis lahendavad kaks juhti Adolf ja Rudolf ettevõtet kindla krahhiga ähvardava takistuse.

«Piano»

Kaspar Jancise verivärskes filmis tassib Marta klaverit kasutatud muusikariistade ärist koju. See peaaegu et õnnestub. Albert üritab juba kolmekümnendat aastat Paulale armastust avaldada. See peaaegu et õnnestub. Paula tahab Albertile samaga vastata. See peaaegu et õnnestub.

Postimehe tellijad saavad Postimehe Kino filme vaadata tasuta. Selleks peab olema Postimees Plussi konto, mis on seotud paberlehe tellimusega.

+ Postimehe Kino saavad vaadata ka Postimees Plussi tellijad ja päevapileti ostjad.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles