Võidutöö sai tõuke «Kärbeste jumalast»

Heili Sibrits
, kultuuritoimetuse juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
BestSeller kirjanduskonkursi võitjate väljakuulutamine. Ilukirjanduse kategooria kaks võitjat: Helga-Johanna Kuusler ja Marek Kahro.
BestSeller kirjanduskonkursi võitjate väljakuulutamine. Ilukirjanduse kategooria kaks võitjat: Helga-Johanna Kuusler ja Marek Kahro. Foto: Eero Vabamägi

Uus ja Eesti suurima, 10 000-eurose auhinnafondiga kirjanduskonkurss «Bestseller» kuulutas välja võitjad. Ilukirjanduse žanris jagavad esimest auhinnalist kohta Helga-Johanna Kuusleri «Puhkus koomas», Marek Kahro «Näkid» ja Reelika Lootuse «Võetud ära».

Tallinna Ülikoolis magistriõppes keeletoimetamist õppiv Helga-Johanna Kuusler saabus esmaspäeval tagasi Kaunasest, kus ta oli terve semestri vahetusüliõpilane. «Nii et ma alles kohanen Eesti eluga,» tunnistab Kuusler.

«Bestselleri» konkursil kolme parima sekka valitud käsikiri «Puhkus koomas» on Kuusleri esimene avalik käsikiri. «Ma olen seni sahtlisse kirjutanud või lihtsalt andnud neid tekste sõpradele või kodustele lugeda,» tunnistab Kuusler.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles