Martin Algus ja Ergo Kuld vallutavad Eesti ekraane

Priit Pullerits
, vanemtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Huvitav, kas Ergo Kuld (vasakul) ja Martin Algus teavad, et kui mingil alal tippu jõuda, saabub seal üksildane tunne? Kas nad teavad, kuhu siit edasi püüelda?
Huvitav, kas Ergo Kuld (vasakul) ja Martin Algus teavad, et kui mingil alal tippu jõuda, saabub seal üksildane tunne? Kas nad teavad, kuhu siit edasi püüelda? Foto: Mihkel Maripuu

Seni on telesarjade tegijate seas jäme ots olnud Toomas Kirsi ja Raivo Suviste käes. Kuid viimasel ajal on Martin Algus ja Ergo Kuld saanud neile tõsiseltvõetavateks konkurentideks.

Esimene vasikas, nagu öeldakse, läks aia taha. Martin Algus ja Ergo Kuld plaanisid sarja Eesti väikelinnade eluheidikuist, meestest, kes on kaotanud igasuguse lootuse. Pigem näitlejana tuntud Algus, kes oli seks ajaks avaldanud ka kaks näidendit, pani pilootosa paberile. Ergo Kuld, kes oli seriaaliäris saanud nime suuremalt kirja Toomas Kirsi toodetud «Kelgukoerte» operaatorina, luges ja naeris, mõnuga.

«Täiesti vastutustundetult kirjutatud asi,» meenutab Algus lõbuga.

«Martini naljakaim asi,» kiidab Kuld.

Aga ekraanile see ei jõudnud.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles