Kolmas kanal panustab traditsioonilisele jõulumärulile

Hendrik Alla
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Väga visa hing. Ei sure ka tänavuste jõulude ajal.
Väga visa hing. Ei sure ka tänavuste jõulude ajal. Foto: outnow.ch

Jõulunädala tipphetk, heategevussaade «Inglite aeg» oli eetris juba esmaspäeval, 21. detsembril. Abivajajate toetuseks laulsid eestlaste lemmiklaule Koit Toome, Liisi Koikson, Ott Lepland ja Kaire Vilgats ning tänavuse näosaate absoluutsed tähed Juss Haasma, Saara Kadak, Rolf Roosalu ja Lenna Kuurmaa. Annetusnumbritele tehti 31 000 kõnet ja abivajajatele koguti niimoodi 216 700 eurot. See summa jagatakse viie abivajaja vahel.

Ülejäänud pühade aja pühendab TV3 jõuluklassikale. Kasutage juhust ja vaadake taas ära «101 dalmaatsia koera», legendaarne «Üksinda kodus», traditsiooniks saanud «Visa hing» ning jõulukomöödia «Vastik vana».

Jõuluaegsetest teleesilinastustest väärivad kindlasti esiletõstmist «Vesi elevantidele» (USA 2011), animafilm «Seiklus Imedemaal» (USA 2015), jõulufilm «Piparkoogisõda» (USA 2014), jõulukomöödia «Inglid laulavad» (USA 2013), komöödia «Vanavanemlik järelevalve» (USA 2012), muusikaline komöödia «Sära julgelt» (USA 2012), muusikaline animafilm «Boo York, Boo York» (USA 2015), komöödia «Karvapallide kättemaks» (USA 2010) ning legendaarse komöödia «Üksinda kodus» viies osa (USA-Kanada 2013), mida saab näha 25. detsembril.

«Jõulud Meero Muusikuga» jookseb läbi jõulunädala ning väikesed ja suured lauljad jagavad vaatajatega laulude kaudu oma jõulurõõmu. Kõlavad uued ja vanad jõululaulud mitmesugustes seadetes.

24. detsembril kell 00.05 teeb üks tänapäeva kuulsamaid trikimeistreid David Blaine oma uskumatuid trikke seekord hulga kuulsuste ees, kelle kõigi suu jääb imestusest lihtsalt lahti. Saade «David Blaine: tõelisus või trikk?» tundub üsna uskumatu! Ta tõmbab haneks hulga kuulsusi, nagu näiteks Woody Harrelsoni, Katy Perry, Kanye Westi, Ricky Gervais’, Harrison Fordi jt.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles