Eesti fotograafe oodatakse osalema maailma suurimal fotokonkursil

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Fotokaamera
Fotokaamera Foto: SCANPIX

Eesti fotograafe oodatakse osalema maailma suurima fotokonkursi Sony World Photography Awards 2016 Eesti rahvusliku auhinna konkursil.

Rahvusliku auhinnaga tunnustatakse parimat Eesti fotograafi tööd. Võistlus on mõeldud igal tasemel fotograafiahuvilistele ja hinnatakse fotograafi ühtainsat fotot. Võitja valitakse Eesti fotograafide töödest, mis on esitatud 2016 Sony World Photography Awards konkursile kümnes avatud kategoorias. Tööde esitamise tähtaeg on 5. jaanuar.

Viimastel aastatel on Eesti fotograafid konkursile enim töid esitanud kontseptuaalse foto kategoorias ja 2014. aastal võitis Kylli Sparre oma fotoga «Päästeoperatsioon» rahvusvahelise konkursi kontseptuaalse foto kategooria. Populaarsuselt teine valdkond on hämaras valguses pildistatud fotod ja kolmas enimesitatud kategooria loodus. 2015. aastal võitis Eesti rahvusliku auhinna konkursi esikoha Andrei Reinol maastikufotoga «Rummu», teise koha sai Peep Loorits «Ämblik võrgul» ja kolmanda koha Argo Argel tööga «Valgusmaaling».

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles