Sergo Varese võimas roll Cumberbatchi «Hamletis»

Heili Sibrits
, kultuuritoimetuse juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Eesti näitleja Sergo Vares mängib ühes Benedict Cumberbatchiga aasta kõige kuumemas lavastuses! 

See juuni lõpus plahvatanud uudis pani ka eestlased pileteid ostma. Tõsi, kinopääsme, sest «Sherlocki» megastaariga «Hamleti» nägemiseks oli kaks kuud enne esietendust vaid kolm võimalust: piletite vahendajatele tuli loovutada kolmsada eurot, ööbida Londoni Barbicani keskuse teatrisaali ukse taga või oodata oktoobrini, mil näidati ka Eesti kinodes otseülekannet teatrisaalist.

«Hamlet» Benedict Cumberbatchiga on kõigi aegade kiireimini välja müüdud lavastus – aasta varem eelmüüki paisatud piletid leidsid õnneliku ostja vaid mõne minutiga.

Kinoülekanne rahuldas kindlasti Cumberbatchi fänne, kuid Sergo Varese austajatel tuli pettuda. Kaamera peatus eesti näitlejal vaid mõned üksikud viivud ning kinosaalis ei pääsenud Varese võimas roll sugugi nii mõjuma kui teatrisaalis. Kuid Barbicani keskuses «Hamletit» näinud teatrisõbrad võivad kinnitada: Sergo Varese Fortinbrasi roll oli suurepärane ning Eestist Londonisse kolinud näitlejast kuuleme veel tulevikuski. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles