Henrik Normann ületas iseennast!

Hendrik Alla
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
«Edekabel»
«Edekabel» Foto: TV3

«Edekabel» TV3
Eetris kl 22.00

TV3 sai endale tõeliselt särava aastalõpusaate, mida peab kadestama ükskõik mis muu Eesti telekanal.

Ma olen alati Normanni paroodiatesse pigem pika hambaga suhtunud, aga tänavune «Edekabel» muutis mind selle mehe andunud fänniks.

Kogu saade oli üles ehitatud üle ookeani kuulsa Märt Avandi rollile saates «Su nägu kõlab tuttavalt». Kui Avandi ise ei oleks viimast minutiteni olnud hõivatud «Tujurikkuja» salvestusega, oleks ta ka ise oma kõhu kõverasse naernud. Ilmselt tegi seda ka Avandi äi Tõnis Mägi.

«Takso» sketš koos Toobaliga oli naljakam kui «Urmas Kuldnoka uusaastatervitus» ise. Kahju, et ei saanud mööda saunanaljadest. Samuti jäi siinkirjutaja jaoks lahjaks «Tanel Padar ja sõbrad» paroodia, aga ainult selle pärast et nii mõttetut saadet ongi raske parodeerida.

Eriti hiilgas Normann naiste rollides. Küllap selle pärast, et tal on Eesti meesnäitlejate hulgas parim säärejooks. Aga samas, Normannil ongi naiserollides pikaajaline kogemus.

Linnar Priimägi saates «Hommik Anuga» oli muidugi vahva, aga Priimägi käib objektina kaugelt alla Normanni lati. Nii karakteerne tegelane, mis viga teda järgi teha! Seevastu Anu Välba!!! Milline kehakeel, millised žestid! «Milline femina!» hüüdis Panikovski.

Pakun, et Märt Normann Henrik Avandi Eesti aastalõputelevisiooni jaoks liigagi hea, aga kus on lavasõu? Ja muide, kes tema tekste kirjutab? Normann ise?

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles