Vaata Kanye Westi uue albumi esitlust kinos

Hendrik Alla
, editor
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kanye West
Kanye West Foto: SCANPIX

11. veebruaril kohaliku aja järgi kell 23.15 tõmbab provokatiivne USA räppar Kanye West eesriide oma seitsmendalt stuudioalbumilt «Waves» otse New Yorgi Madison Square Gardenist.

«Wavesi» esitluskontserti on võimalus näha ka Tallinnas Coca-Cola Plaza Scape saalis ja Tartu kinos Ekraan. 21 Grammy laureaadi ja ajakirja «Time» poolt maailma saja mõjukaima inimese sekka arvatud Westi plaadiesitlusel kuuleb kõiki albumi 11 lugu ning lisaks toimub mehe rõivabrändi Yeezy suurejooneline show.

Plaadil teevad häält mitmed Kanye kaasloojad nagu Kendrick Lamar, Sia, A$AP Rocky, The-Dream, Swizz Beatz ja paljud teised, keda on The Gardeni lavale oodata. Albumi produtsentideks on lisaks Westile veel Def Jam Recordsi kaasasutaja Rick Rubin ja hip-hopi suurkujud Madlib ja Q-Tip. Perfektsionistist artisti album kandis algselt nime «So Help Me God», millest sai aasta alguses «SWISH», mis selle nädala alguses transformeerus «Waves’iks». Oodata on hea-tuju-albumit, mida mees ise oma twitteri kontol nimetab tema «elu parimaks albumiks».

2014. aasta suvest saadik on «Wavesi» kallal tööd tehtud ja erinevates inspireerivates kohtades lugusid salvestatud, et tuua muusikamaailmani üks selle aasta tähtsamaid popsündmusi.

Kuula plaadi kuuendat lugu «No More Parties in LA»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles