Noor kaardivägi

Heili Sibrits
, kultuuritoimetuse juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Eero Vabamägi

Tallinna Linnateatris öeldakse nende kohta «noor kaardivägi» ning siin-seal spekuleeritakse, et just nemad on NEED inimesed, kellele peanäitejuht Elmo Nüganen ja direktor Raivo Põldmaa kunagi teatri pärandavad. 13. veebruaril 50. sünnipäeva tähistava Tallinna Linnateatri tulevikust räägivad lavastaja-dramaturg Diana Leesalu (32), dramaturg-lavastaja Paavo Piik (32) ja projektijuht Veiko Tubin (32).

- Varem või hiljem juhtub, et Raivo Põldmaa ja Elmo Nüganen loobuvad ja peavad andma teatri kellelegi edasi. Kas teie olete need inimesed? Tunnete seda ootust-lootust?

Paavo Piik: Absoluutselt. Ootus on tajutav, nii kolleegide kui ka teatrijuhtide poolt. Aga ma olen ka öelnud, et ei taha olla see, kellele teater pärandatakse, sest mulle meeldib töö, mida praegu teatris teen – see on juhtimisest märksa paeluvam. Ma ei tea, kas meie põlvkonnast on üldse kedagi, kes on nõus peanäitejuhi ja direktori töökoormusega…

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles