Stiilide ühendamine Detroiti moodi

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Moodymann- DJ-Kicks
Moodymann- DJ-Kicks Foto: Kuvatõmmis

Moodymann

DJ-Kicks

!K7

Hinne: 3

«DJ-Kicksi» sari ilmub 1995. aastast. Umbes sel ajal hakkasid liikuma ka jutud salapärasest Moodymannist, kes väänavat Detroitis MPCst välja kummalist house’i. Moodymanni helimaailm pole aga uudne juba mõnda aega, eriti kui tunnete sealt ära Bob Jamesi või Prince’i sämplid, ka näitab ta viimastel aastatel meedias nägu ja lausa laulab, seega pakukski huvi veel vaid lõpuks Moody esimene miksplaat, millel ta saab demonstreerida lemmikuid.

Moody ei mängi siin sämplitud eeskujusid. Kui arvata välja 70ndate Nigeeria reggaefunktrupp Tirogo või süntesaatoriga ründav 80ndate briti poetess Anne Clark, kuuluvad valikusse modernsed masinistid. Muidugi kõlavad plaadil tema sõbrad Andres (küll veidi ebaõnnestunud latiinolooga) ja Marcellus Pittman, tuntumatest nimedest veel näiteks Flying Lotus või Nightmares On Wax (klassikaline «Les Nuits»), aga suurem osa piilub välja tundmatusest.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles