Põnevam kui Drake

Margus Haav
, Sakala ajakirjanik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Majid Jordan- Majid Jordan
Majid Jordan- Majid Jordan Foto: Kuvatõmmis

Majid Jordan

Majid Jordan

OVO Sound/Warner Bros.

Hinne: 4

Suurepärase saundiga mõnusalt meeleolukas album, mis reaalselt kõlab hoopis paremini, kui sisukirjelduse järgi arvata võiks. Majid Jordan on torontolane Jordan Ullman (produtsent) ja Bahrainist pärit Majid Al Maskati (vokaal), kes trehvasid Toronto ülikoolis. Õpingute kõrvalt said valmis oma esimese EP, mis ilmus küll mitte ülemäära vaimuka artistinime Good People all. Sellega ei osatud midagi targemat peale hakata, kui sokutati ta Soundcloudi, kust selle avastas maheräppar Drake ja meelitas nad oma leibeli OVO alla.

Eks neid leebeid PBR&B tüüpe falseti ja sündiga tuleb muidugi robinal. Mis eristab siis Majid Jordani debüütalbumit stereotüüpsest elektroonilise rnb tabelimurdjast? Esiteks Al Maskati põnev vokaal, mis on küll leebe, kuid kindlasti mitte igav ja üheplaaniline, seal on kindlasti hämaramaid nurgataguseid ning tugevaid soulimõjusid.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles