Kaks saali puupüsti täis – sellist asja nagu ei mäletagi!

Verni Leivak
, Arteri toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tapa kultuurikoja saalis on üle 200 koha ja alguses see kinomajaks mõeldud oligi. «Klassikokkutuleku» esimesel seansil olid vaid esiread vabad.
Tapa kultuurikoja saalis on üle 200 koha ja alguses see kinomajaks mõeldud oligi. «Klassikokkutuleku» esimesel seansil olid vaid esiread vabad. Foto: Eero Vabamägi

Tapal on «valguspilte» näidatud juba 1913. aastast ja tegutsenud on paiksed kinodki, ent uuema aja kinobuum läks lahti alles hiljuti – Lääne-Virumaa esimesse digikinno tullakse lausa Rakverest!

Sellist asja nagu mitu välja müüdud saali Tapa kultuurikojas, pole selles väikelinnas ammu juhtunud. Oma roll on muidugi megahittkomöödias «Klassikokkutulek», mida publik nõuab; teine põhjus aga kahtlemata Lääne-Virumaa esimeses digiprojektoris, mille imettegevat mõju sõidetakse kaema suisa Rakverest ja muljaltki maakonna kaugematest kantidest. Artergi sättis end kultuurikoja saali, et sündmusest osa saada. 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles