II Eesti Naiste Tantsupeo meediapartner on Postimees

Hendrik Alla
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jõgeval peeti maha esimene naiste tantsupidu
Jõgeval peeti maha esimene naiste tantsupidu Foto: «Reporter» / Kanal 2

Postimees ja II Eesti Naiste Tantsupeo korraldustoimkond sõlmisid koostöökokkuleppe, millega Eesti suurim kvaliteetpäevaleht on ürituse meediapartner.

II Eesti Naiste Tantsupidu MeheLugu tõotab kujuneda 2016. aasta Eesti suurimaks rahvakultuurisündmuseks. Selles lööb kaasa üle 5000 tantsija nii Eestist kui ka välismaalt ning peost oodatakse osa saama ligi 7000 pealtvaatajat.

«Aidates kaasa naiste tantsupeo korraldamisele, saab Postimees anda oma panuse ka eesti kultuuri arengusse, mis on meie jaoks väga oluline. Postimees näeb kultuuri toetamises oma missiooni,» ütles Postimees Grupi juhatuse esimees Merit Kopli.

II Eesti Naiste Tantsupeo korraldustoimkonna juht Airi Rütter hindab koostööd Postimehega väga kõrgelt. «Postimees kannab meie jaoks kvaliteedimärki. Koostöö Eesti suurima päevalehega aitab kaasa nii peo korraldamisele kui ka meie rahvakultuuri väärtustamisele,» lausus ta. 

Postimees vahendab peo ettevalmistust ja naiste tantsupeo etendusi. Postimehe lugejad saavad soetada peole soodushinnaga pileteid ja peopäevadel lüüa Jõgeval kaasa Postimehe teematelgis.

II Eesti Naiste Tantsupidu MeheLugu toimub Jõgeva linna staadionil 12. juunil. Kavas on kolm etendust. Pileteid peole müüb Piletilevi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles