Ain Anger laulab Londoni Kuninglikus Ooperis (1)

Kultuuritoimetus
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ain Anger (Pimen) ja Bryn Terfel (Boriss Godunov)
Ain Anger (Pimen) ja Bryn Terfel (Boriss Godunov) Foto: ROH | Catherine Ashmore

14. märtsil esietendus Londonis Royal Opera House'is Mussorgski ooper «Boriss Godunov», kus Pimeni rollis laulab Ain Anger.

Teadaolevalt on Anger kolmas eestlane Royal Opera laval, enne teada on maailmakuulsas majas esinenud Monika-Evelin Liiv ja Kai Rüütel. 

Etendused toimuvad veel 18., 21., 24., 26. ja 30. märtsil ning 5. aprillil.  Kui märtsi etendustele on saada üksikuid pileteid, mille hind jääb 220–300 euro vahele, siis  aprilli etendus on tänaseks juba välja müüdud.

Lavastus on võetud nii publiku kui kriitikute poolt vastu positiivselt, näiteks David Nice andis sellele theartsdesk.com veebilehel viiepallisüsteemis hindeks neli. «Boriss Godunovi» lavastajaks on Richard Jones, nimiosa esitab Bryn Terfel ja dirigendiks Antonio Pappano.

19. märtsil on aga kõigil huvilistel võimalus kuulata Ain Angerit Piccadilly St Jamesi kirikus, kus ta esineb TTÜ meeskooriga. 

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles