Ita Ever sai 85. sünnipäeva kingiks omanimelise fondi

Hendrik Alla
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
: Eesti Rahvuskultuuri Fondi nõukogu aseesimees Ingo Normet annab koos fondi töötajatega Ita Everile üle Vive Tolli graafilise lehe, mis traditsiooniliselt tähistab uue fondi loomist.
: Eesti Rahvuskultuuri Fondi nõukogu aseesimees Ingo Normet annab koos fondi töötajatega Ita Everile üle Vive Tolli graafilise lehe, mis traditsiooniliselt tähistab uue fondi loomist. Foto: Teet Malsroos

Eesti Draamateater ja Ita Everi pere lõid näitlejanna 85. sünnipäevaks Eesti Rahvuskultuuri Fondi juurde Ita Everi nimelise allfondi.

Fondi sünd kuulutati pidulikult välja juubelietenduse järel Eesti Draamateatri laval. Kes fondist tulevikus toetusi saama hakkab, selle otsuse langetab Ita Ever peagi ise. Fondi on teretulnud annetusi tegema kõik tema loomingu austajad. Rahvuskultuuri Fondi konto number Swedbankis on EE672200221001101347, selgituseks tuleb kirjutada: Annetus Ita Everi fondi. Tänahommikuse seisuga on fondi annetatud juba 5815 eurot.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles