Prantsuse komöödia «Kõrvalehüpe» Postimehe Kinos

Aarne Seppel
, ajakirjanik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
«Kõrvalehüpe»
«Kõrvalehüpe» Foto: Kaader filmist

Nädala lõpuni saab Postimehe Kinos vaadata prantsuse režissööri Marc Fitoussi romantilist komöödiat «Kõrvalehüpe» («La Ritournelle», Prantsuse 2014).

Film räägib Brigitte’i ja tema veisekasvatajast abikaasa Xavier’ täiuslikuna näivast abielust. Lapsed on pesast välja lennanud ja mees, kuigi korralik ja hea inimene, tundub kuidagi luitunud olevat.

Kui kõrvalmaja peol kohatud noormees Stan naise endale Pariisi külla kutsub, ei jää Brigitte, käed rüpes, istuma. Ta pakib kohvrid, ütleb mehele, et peab minema arsti juurde, ja sõidab Stanile külla. Mõne aja pärast muutub Brigitte’i mees Xavier aga maakodus murelikuks.

Marc Fitoussi filmis astuvad teiste seas üles legendaarne Isabelle Huppert, Jean-Pierre Darroussin, Pio Marmaï, Anaïs Demoustier ja Rootsi staar Michael Nyqvist.

«Kõrvalehüpe» on sooja huumoriga kirjutatud ning lavastatud film täiskasvanud inimestest täiskasvanud publikule.

Postimehe tellijad saavad Postimehe Kino filme vaadata tasuta. Selleks peab olema Postimees Plussi konto, mis on seotud paberlehe tellimusega.

+ Postimehe Kino saavad vaadata ka Postimees Plussi tellijad ja päevapileti ostjad.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles