Marju Kuut: kallis Ülle, head ja tarka teed Sul minna!

Kirke Ert
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ülle Ulla.
Ülle Ulla. Foto: Peeter Langovits

Ülle Ulla lahkumine tabas valusalt ka Marju Marynel Kuuti, endist kolleegi Viru varietee päevilt. 

Legendaarne laulja juhtus alles täna öösel lugema talle mitu päeva tagasi saadetud kirja, milles ühine tuttav edastab tervitused ja head soovid Ita Everi juubelil viibinud Ülle Ullalt.

«Ülle saatis tervituse ja mina sain selle kätte alles nüüd. Minu jaoks on see tervitus mineviku ja oleviku ühinemine, see sõnum tuleb juba teispoolsusest,» kurvastab Kuut. «Miks ometi ma seda meili ei pidanud varem vajalikuks lugeda?»

Laulja meenutab, et töötas Ülle Ullaga 1972. aastal toimunud avamisest peale Viru varietees.

«Mäletan, et ta oli seal tagaruumis, kus end lavaleminekuks sättisime, alati pigem vaiksepoolne. Ega me omavahel palju rääkinud. Hiljem kohtudes on aga Ülle maininud toredaid jutuajamisi, mida ma ise ei mäletagi, oli selline kummaline aeg,» räägib Kuut. «Meie vahel oli soojus, mäletan teda soojusega. Loodan kogu südamest, et temas oli rahu juba siin maa peal ja et ta saab hakkama seal, kuhu siirdunud on. Kallis Ülle, head ja tarka teed Sul minna!»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles