Jazzkaar pakub tasuta muusikaelamusi

Kirke Ert
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jazzkaare Linnulauluretk 2015
Jazzkaare Linnulauluretk 2015 Foto: Jazzkaar

Jazzkaare raames toimub sel pühapäeval tasuta kontsertide päev, mil linnarahvani jõuab arvukalt muusikaelamusi. 

Jazzkaare tasuta kontsertide päeva üks traditsioone on varahommikune linnulauluekskursioon, mis sel korral kulgeb Kopli radadel. Matka alguspunkt on trammide nr 1 ja 2 lõpp-peatus Koplis. Kell 10 avab festivalikeskus uksed hommikujoogaks koos Kadi Reintami ja Anne Ermiga. Trenni saadab elava muusika duo Linda Kanter ja Kusti Lemba.

Juba kolmteist aastat koostööd teinud lauljatar Anna Põldvee ja kitarrist Erki Pärnoja astuvad üle pika aja taas koos lavale, Safranis.  

Esmakordselt toimuvad kontserdid ka suures reisibussis, mis selleks päevaks spetsiaalselt kontserdisaaliks ümber ehitatakse. Buss-kontsertsaal asub Telliskivi Loomelinna linnaväljakul ja selle muusikaprogrammi kureerib Lauri Kadalipp. Juba aastaid on aga tasuta kontsertide päeva programmi traditsiooniline osa olnud Jazzimaal, mille raames saab nautida noorte kunstnike uute ja huvitavate teoste teket. Muusikalise poole eest hoolitseb ansambel Groove Clinic.

Lisaks esinevad isa-poja kontrabassiduo Taavo Remmel ja Heikko Remmel, Mick Pedaja, kes  võtnud eesmärgiks tuua kuulajate kõrvadesse soojust ja rahu, Raul Vaigla ja Marie Vaigla, Kadri Voorand, Marten Kuningas ja paljud teised, esitletakse muusikalisi lühifilme ja toimub džässiplaatide turg.

Täpsema kava leiab Jazzkaare kodulehelt www.jazzkaar.ee

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles