Testi oma teadmisi fotograafide loodusviktoriinil

Hendrik Alla
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mäger
Mäger Foto: SCANPIX

Pressifotograafide liidu koostööpartner Overall aitab läbi viia ka ülipopulaarset Looduse Aasta foto konkurssi.

Enne seda toimub juba traditsiooniks saanud loodusviktoriin, juba 11. Aastat. Piltküsimusi aitab korraldada fotograaf ja zoloog Tiit Hunt, kes korraldab ka Vereta Jahti.

Kas teed pildi järgi vahet harilikul kassikäpal, müürilillel ja jumalakäpal? Oskad kuulmise järgi öelda, kas häält teeb pasknäär, kährik või hoopis mäger? Testi oma teadmisi siin.

Taas on kätte jõudnud kevad ja lähenemas on Looduse Aasta Foto. 30. aprillil jagatakse Estonia Kontserdisaalis auhindu parimatele loodusfotograafidele, kus Overall koostöös Canoniga autasustab loomafoto kategooria võitjaid.

Enne Looduse Aasta Fotot on saanud traditsiooniks testida loodushuviliste teadmisi Overalli loodusviktoriinil. Juba 10 aastat oleme Tiit Hundi abiga kokku pannud hulga huvitavaid piltküsimusi Eesti taime-, linnu- ja loomariigist. Teie ees on 14 loodusküsimust, mille õigete vastuste leidmiseks on vaja nii teadmisi kui ka nutikust, kannatlikkust ja ehk isegi õnne. Nuputada tasub, sest kõik küsimused õigesti vastanute vahel loosime välja Canoni kompaktkaamera IXUS180. Kindlasti leiame toredaid leide ka lohutusauhindade loosikasti.

Vastuseid ootame kuni 28. aprilli kella 15.00. Viktoriini saab teha ka mitu korda, kuid arvesse lähevad vaid viimasena sisestatud vastused. Loosimine toimub 30. aprillil Looduse Aasta Foto auhinnatseremoonial.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles