Tallinnfilm saab uue juhi

Kultuuritoimetus
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rein Palosaar
Rein Palosaar Foto: Tiit Mõtus

Alates 1. juunist asub Tallinnfilmi juhatuse liikme ja kino Artis juhina ametisse pikaaegse kinovaldkonna kogemusega Rein Palosaar.  Juhatuse liikme valis OÜ Tallinnfilmi nõukogu 50 kandidaadi hulgast. OÜ Tallinnfilm põhiülesanne on kino Artis haldamine.

Palosaar on töötanud Coca-Cola Plazas, aidanud üles ehitada Viimsi kino ja kino Kosmost. Palosaar soovib enda sõnul kino Artise juhina jätkata kino võetud tegevussuuna edasiarendamist ja jätkusuutliku majandamist, et säilitada kinomaastikul hariva ja mitmekülgse programmiga kino omanäolisus ja Tallinnfilmi võetud eesmärkide täitmine. «Suurima väljakutsena näen kindlasti eriprogrammide suuremat populariseerimise ja peavoolufilmidest veidi teistsuguse repertuaari populariseerimise vajadust erinevate sihtrühmade hulgas,» ütles Palosaar.

Rein Palosaar on õppinud näitekunsti ja kultuurikorraldust, omandanud bakalaureuse kraadi  Tallinna Ülikoolis režii erialal ning täiendanud end Estonian Business Schooli Juhtimiskoolituse Keskuses. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles