Ooperilavastus Saša Pepeljajevilt EMTA ooperistuudios

Kultuuritoimetus
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sasha Pepeljajev
Sasha Pepeljajev Foto: Erakogu

Neljapäeval ja reedel kell 15 toob Eesti Muusika- ja Teatriakadeemia ooperistuudio EMTA kammersaalis publiku ette ooperilavastuse «Taim of the Opera», mille lavastaja on Saša Pepeljajev. Ooperilavastuses kõlavad aariad ja ansamblid Mozarti, Verdi, Smetana, Massenet', Mascagni ja Saint-Saënsi ooperitest. 

«Mulle näib, et akadeemia ooperi kõige intrigeerivam omapära on see, et ta kasvab kogu aeg. Ma tahaks seada selle kontserdi lavale nagu jalutuskäigu mööda salapärast ja hingestatud eesti metsa, mille igaveses kasvamises ja tungis valguse poole kõlab hümn temas vaibumatult tärkavale ja hääbuvale elule,» ütles Saša Pepeljajev.

Osades: Anu-Mari Uuspõld, Elina Netšajeva, Egle Troon, Grete Oolberg, Elo-Maarja Miilen, Siiri Johanson, Merilin Taul, Anna Dõtõna, Janari Jorro, Egon Laanesoo, Matti Torhamo, Raiko Raalik, Edgar Tron, Sander Sokk, Mattias Aabmets.

Sissepääs on tasuta. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles