Vaata, kui paljud vaatasid Savisaare seriaali (7)

Hendrik Alla
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Edgar Savisaar. Kaader seriaalist "Savisaare protsess"
Edgar Savisaar. Kaader seriaalist "Savisaare protsess" Foto: kaader seriaalist

Laupäeva õhtul oli Tallinna TV eetris seriaali «Savisaare protsess» esimene osa.

Enne tele-esilinastust palju tähelepanu saanud seriaali vaatajaskond jäi teletabeli tippudega võrreldes napiks, et mitte öelda marginaalseks. TNS Emori uuringu järgi vaatas «Savisaare protsessi» seda saadet 13 000 inimest ehk 1,1 protsessi  sihtrühmast (keskmiselt  minutis; allikas: TNS EMOR, Teleauditooriumi Mõõdikuuring; sihtrühm: nelja-aastased ja vanemad Eesti elanikud).

Võrdluseks, Postimehe veebiversioonis luges selle seriaali arvustust ligi 30 000 inimest, lisaks veel ca 180 000 inimest, kellel oli võimalik seda lugeda esmaspäevases paberlehest. Arvustust vaata siit.

Emori iga nädal koostavasse telesaadete TOP10 jõudmiseks on vaja suurusjärgu võrra kõrgemat vaadatavust. Kevadhooaja tipus säravad sellised saated nagu TV3 «Pühapäev Sepoga» (181 000 vaatajat), Kanal 2 «Pilvede all» ja «Suur komöödiaõhtu» (vastavalt 178 000 176 000 selle aasta 15. nädalal).

Kommentaarid (7)
Copy
Tagasi üles