Klassikatäht Sten Heinoja taas laval

Kirke Ert
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sten Heinoja
Sten Heinoja Foto: Krõõt Tarkmeel/Krõõt Tarkmeel Photography

Kontserdisarja «Kuldne klassika: Tšaikovski» raames astub sel reedel taas Estonia kontserdisaali lavale Klassikatäht 2016 Sten Heinoja. 

Eesti Kontserdi kontserdisari «Kuldne klassika» toimub juba viiendat korda ja on sel hooajal pühendatud Pjotr Tšaikovski 175. sünniaastapäevale. Läbi terve hooaja jõuavad kuulajateni helilooja armastatud teosed.

Muusikaajaloo tähtteosele, Tšaikovski VI sümfooniale sekundeerib Prokofjevi III klaverikontsert, solistiks telekonkursi «Klassikatähed 2016» võitnud Sten Heinoja. Noore muusiku esitust Klassikatähtede finaalkontserdil tervitas publik tormilise aplausiga ja püsti seistes.

Kontsert toimub 29. aprillil kell 19 Estonia kontserdisaalis. Kavas Raveli «Suursugused ja sentimentaalsed valsid» (Valses nobles et sentimentales), Prokofjevi Klaverikontsert nr 3 C-duur, op 26 ja Tšaikovski Sümfoonia nr 6 h-moll, op 74 «Pateetiline». Laval Eesti Riiklik Sümfooniaorkester, solist Sten Heinoja ja dirigent James Feddeck Ameerika Ühendriikidest.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles