Aja auk. Kenderil oli õigus

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tatu
Tatu Foto: Kuvatõmmis

Kui Kaur Kender kirjutas Tatu esimesest, venekeelsest plaadist «ma nägin rock’n’roll’i tulevikku»-stiilis arvustuse, ei tekitanud see just küsimust «Tat-who?», sest Venemaa MTV mängis usinalt nende videot «Ja sošla s uma», ent šokeerida armastav kirjanik oli andnud meeletult punkte ka Pet Shop Boysi uuele plaadile ja Tatu tundus lihtsalt liigituvat sinna «toetan geisid» klassi.

Ei kulunud aga palju aega, kui Tatu ei domineerinud mitte ainult Kenderi kehal, vaid miljonites kodudes. Kui «Saturday Night Live» sind parodeerib (üks parodeerijaid Lindsay Lohan), oled kohale jõudnud. Edu saladus oli kahtlemata tüdrukute turustamine lesbilistena ja koolivormides, mis pakkus meediale otsatut materjali pedofiiliadiskussioonideks, aga ka Trevor Horni valimine Tatu ingliskeelse debüütalbumi «200 km/h in the Wrong Lane» produtsendiks. Üks Horni tütardest on lesbi ja temalt sai paps plaadiga kõvasti plusspunkte.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles