Räägi oma lugu ja pääse telepurki

Hendrik Alla
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Teler
Teler Foto: Valgamaalane / Scanpix

Algab ideede konkurss dokumentaalfilmide sarja «Eesti lood» tootmiseks aastal 2017. Juba teist aastat algab konkurss tavalisest varem, et teise vooru pääsejad võiksid arendada oma töid pikemalt.

 Saabunud kavandite hulgast valivad Eesti Rahvusringhääling, Eesti Filmi Instituut ja Eesti Kultuurkapital välja 20 huvitavat ideed teise vooru. Teise vooru pääsejatel on võimalik arendada oma ideid kolm kuud. 20 idee hulgast tehakse lõplik valik hiljemalt oktoobri alguses ja valitakse välja 12 filmiprojekti. Filmid toodetakse 2017. aastal, eetris näeb neid Eesti Vabariigi juubeliaasta algul.

«Eesti lugude» ideekavandite esitamise tähtaeg on 24. mai 2016. Ühel A4-suurusel lehel esitatud kavandisse peaks mahtuma idee kirjeldus ja tegelaste tutvustus, filmilooks komponeerimise viis ning põhjendus. Ideed palume saata e-posti aadressil eestilood@err.ee

 Palume idee juures ära märkida režissööri ja produtsendi nimed ning filmi tootjafirma.

 «Eesti lood» on sari väikese eelarvega 28-minutilistest tõsielufilmidest, mis keskenduvad elule tänapäeva Eestis. Teleformaadis dokumentaalfilmide tootmist rahastavad ühiselt Eesti Rahvusringhääling, Eesti Filmi Instituut ja Eesti Kultuurkapital.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles