«Polaarpoiss» kuulutab välja uhkete auhindadega fotokonkursi

Kultuuritoimetus
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Konkursi plakat.
Konkursi plakat. Foto: Repro

Äsja jõudis kinodesse esimene kodumaine fotograafiateemaline mängufilm «Polaarpoiss», mis räägib noorest andekast fotograafist Mattiasest, kes unistab fotograafiaõpingutest Berliini Kunstiakadeemias.

Sisseastumiskatsetel antakse talle ülesanne pildistada teemal «Lõksus». Nüüd on ka kõigil fotograafiahuvilistel võimalus osaleda «Polaarpoisi» fotokonkursil ja panna ennast proovile, kuidas lahendaksid selle teema nemad.

Konkursil osalemiseks tuleb pildistada või otsida välja juba varem pildistatud foto, postitada see oma Facebooki või Instagrami seinale ning lisa pealkirjale hashtag #polaarpoissfotokonkurss. Ei ole oluline, kas foto on pildistatud kalli kaamera või tavalise nutitelefoniga, peaasi, et see püsiks teemas. Iga osaleja võib seda aga tõlgendada täpselt nii, nagu tema seda õigeks peab. Töid on võimalik konkursile esitada kuni 5. juunini.

Auhinnad on uhked. Võidutööle paneb Fotoluks välja Polaroid Snap digikaamera. Publiku preemia paneb välja Overall. Žürii eripreemia tuleb Digitrükikojalt DiPri. Lisaks läheb auhindu loosi kõigi kuulutuse jagajate vahel.

Žüriisse kuuluvad «Polaarpoisi» fotograaf Renee Altrov, filmi produtsent Priit Pääsuke ja Fotoluksi esindaja Assar Jõepera.

Täpsed konkursi tingimused leiab siit. https://www.facebook.com/Polaarpoiss/

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles