Uus tõsielusari «Meie pere ja muud loomad»

Hendrik Alla
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tõsielusari "Meie pere ja muud loomad"
Tõsielusari "Meie pere ja muud loomad" Foto: Kanal 2

Kanal 2 toob esmaspäeval kell 21.30 ekraanile haarava ja südamliku kodumaise tõsielusarja «Meie pere ja muud loomad».

Läbi suve kulgev sari jälgib kuulsast Hansode suurperest pärit Heidi ja tema kahe lapse uut algust Saaremaa vanas talupidamises. Ettevõtlik naine plaanib suve jooksul puhuda elu sisse vanale talule, et sügiseks sinna lastega sisse kolida.

Seejuures peab majapidamine sobima ka pere sulelistele ja karvastele kaaslastele – nimelt on loomapidajast ja loomasõbrast Heidil unistus ehitada üles külalistele avatud loomapark. Rakkus käed, veidrad koduloomad ja palju-palju tööd on selle tegusa pere argipäev, millele televaataja saab hakata nüüd igal esmaspäeval kaasa elama.

«Meie pere ja muud loomad» toob Kanal 2 ekraanile maaelu selle kõige ehedamas võtmes, sest nii nagu on maa ja loomadega tihedalt seotud Heidi ise, on ka tema kaks last Uma ja Raju ehtsad maalapsed. Kumbki neist ei pelga poris püherdada ega vihmaussi söögiks proovida ning loomadega on neil oma väga eriline suhe.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles