Mida arvab Queeni ja Lamberti kontserdist Kaire Vilgats

Kirke Ert
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kaire Vilgats
Kaire Vilgats Foto: Kanal 2

Kontsert meeldis väga, laval oli väga paljuski see bänd, mida ette kujutasin. Lood olid need, mida tean ja mis mulle valdavas enamuses meeldivad. 

Positiivne üllatus oli see, et vanad mehed olid heas vormis, May jooksis laval ringi, Roger Taylor sai ka hakkama, ootasin rohkem koperdamist.

Adam Lamberti kohta olen nurinaid kuulnud, mida ma hästi ei mõista – kas oodati siis, et laval on Freddie kloon? Ta ütles ju ise ka selge sõnaga, et keegi ei taha Mercuryt asendada, aga maapealne elu läheb edasi. Lambert on sarmikas inimene, vokaalses mõttes vääriline, Queeni muusikaline materjal eeldab head vokaali ja suurt hääleulatust. Tabasin end eile meenutamast esimest korda, mil George Michael laulis «Somebody To Love» lugu ja räägiti temast kui Mercury mantlipärijast, mida ei juhtunud. Et nüüd on selleks saamas Lambert, kes Michaelile visuaalselt sarnane.

Alati võib leida põhjuse nurisemiseks. Seal, kus meie kontserti kuulasime, olid rahval näpud püsti ja lauldi kaasa. See oli ainukordne võimalus Queeni näha ja seega tuleb sellest võtta parim, mina olen väga rahul, et olen neid oma silmaga näinud ja oma kõrvaga kuulnud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles