Polygon Teater teeb Noblessnerist teatrisadama

Kultuuritoimetus
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Polygon teeb Noblessnerist teatrisadama
Polygon teeb Noblessnerist teatrisadama Foto: Polygon teater

Polygoni Teatrisadam avab Noblessneris uue teatrihooaja. Juunis toob teater Noblessneri sadamalinnakusse elevust kahe Jaan Tätte näidendiga «Sild» ja «Palju õnne argipäevaks».

Noblessner Arenduse juhatuse esimehe Ivar Piirsalu sõnul sobivad sadamalinnak ja teater väga hästi kokku. «Noblessnerit tuntakse täna kohana, mis lisaks merelistele tegevustele pakub ka kultuurilisi elamusi. Arendame siinset sadamalinnakut unistuste elupaigaks Tallinna ühes maalilisemas mereäärses piirkonnas, millel on põnev ajalugu ja pikaajaline kultuurisündmuste traditsioon,» rääkis Piirsalu.

Polygoni Teatrisadama etendused algavad 13. juunil, mil vaatajate ette tuuakse Jaan Tätte «Sild», mis räägib armastusest ja selle puudumisest. Etendus on mängukavas ka 14. Juunil.

Eelmise suve menulavastust «Palju õnne argipäevaks» on sel suvel võimalik näha vaid kolmel korral ja ainult Polygoni Teatrisadamas. Etendus, mille autoriks on samuti Jaan Tätte ja mis räägib meie igapäevastest suhetest, mida kooseluseadus ei lahenda, on mängukavas 16- 18. juunil kell 19.00.  Mängivad Inga Lunge, Karin Rask, Maarius Pärn, Toomas Täht. Etenduse lavastaja on Tamur Tohver, kunstnik Kalju Kivi ja muusika autor Andrus Rannaääre.

Lisaks Polygoni Teatrisadamale pakuvad Noblessneris huvilistele tegevust ka Eesti Kunstiakadeemia sepikoda ja Noblessneri purjetamiskool.

Noblessner on noobel sadamalinnak, mis asub mere ääres, Kalamaja ja Lennusadama kõrval. Noblessnerisse on kujunemas kõrgetasemeline elu-, äri- ja vabaajakeskkond.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles