Otseülekanne: kuula Jaak Joala klassikat elavas esituses

Hendrik Alla
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Sel kolmapäeval, 15. juunil, kell 18.00 esitletakse Solarise keskuse Apollo raamatukaupluses äsja poodidesse jõudnud Eesti popikooni Jaak Joala esimest CD-plaati «Suveöö», millel kõlavad paljud Joala poolt tuntuks lauldud palad. Plaadilt võib leida selliseid armastatud palasid nagu «Naerata», «Lady Madonna», «Viltkübar», «Suvi», «Käies öös», «Kodu» ja «Suveöö». Esitlust juhib Olavi Pihlamägi ja Postimees teeb sellest otseülekande (algus kl 18.00)

«Suveöö» näol on tegemist Jaak Joala esimese CD-plaadiga ja samuti esimese Eesti Vabariigi ajal ilmuva Joala albumiga. Tema eelmised heliplaadid olid vinüülplaadid ja ilmusid nõukogude ajal plaadi firmalt «Melodija». Esitlusel tulevad ettekandele mitmed plaadilt leitavad lood Uku Suviste, Tõnis Kõrvitsa ja Quukivi esituses. Legendaarset pala «Viltkübar» esitab Apollos Quukivi. Quukivi on koheselt välja tulemas ka oma isikliku esiksingliga, mille nimeks «Mida tahan, seda saan». Kes või mis on Quukivi, selgub Joala plaadi presentatsioonil.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles