Aja auk. MARRSi kroonikad

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
MARRS- Pump Up The Volume
MARRS- Pump Up The Volume Foto: Kuvatõmmis

Pole just palju projekte, mis piirdunud ainult ühe singliga pärast tohutut edu. MARRSi 1987. aasta lugu «Pump Up The Volume» osteti 3 miljonit, kuid see hävitas MARRSi ja oleks peaaegu hävitanud plaadifirma 4AD.

AR Kane ehk Alex ja Rudy tulid 4ADsse sellepärast, et neile meeldis Cocteau Twins. Neile meeldis, et Twins ei kasutanud trummarit, vaid tehnoloogiat. AR Kane tahtis trummidele nii palju kaja, et stuudios öeldi neile: «Nii ei tehta.» – «Sellepärast me tahamegi!» teatas bänd.

Mustanahalised mehed 1980. aastate Inglismaa kitarrimuusikas olid raskemini turustatavad kui Living Colour Ameerika Ühendriikides ja nii otsustas AR Kane kätt proovida tantsuprojektiga. Tahtsid nad seda proovida koos dub-hundi Adrian Sherwoodi ja tema sõbra Doug Wimbishiga, 4AD boss Ivo arvas aga, et huvitavam partner oleks elektroonikatrio Colourbox, keda tal polnud õnnestunud stuudiosse meelitada juba kaks aastat.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles