Algavad mängufilmi «Portugal» võtted

Kirke Ert
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kaader filmist «Portugal»
Kaader filmist «Portugal» Foto: Allfilm

Koomiliste sugemetega seikluslik armastuslugu on tunnustatud näitleja ja teatrilavastaja Lauri Lagle esimene täispikk mängufilm, mille peaosalisi kehastavad tuntud näitlejad Mirtel Pohla ja Margus Prangel.

Naise ja mehe vahelisele suhtele keskenduv armastuse teekond on mänguline, muhe, läbinisti inimlik, täis eksimise ja uuesti alustamise võimalusi ning värvikaid karaktereid, kellel kõigil on üks eesmärk – leida õnn. Lugu puudutab armastuse erinevaid faase ning lahkab paradoksi, kuidas armastada inimest sellena, kes ta oli, ja sellena, kelleks ta saab.

Lisaks teevad filmis kaasa Taavi Eelmaa, Gert Raudsep, Helena Merzin-Tamm, Eva Koldits, Meelis Rämmeld, Jarmo Reha, Anne Türnpu, Jörgen Liik, Lauri Kaldoja, Inga Salurand ja Volli Käro.

Kevadel mikroeelarveliste mängufilmide konkursi läbi rahastuse saanud “Portugali” stsenaariumi autor on režissöör Lauri Lagle, operaator Erik Põllumaa, kunstnik Kamilla Kase, kostüümikunstnik Liis Plato  ning produtsendid Tiina Savi ja Ivo Felt. Filmistuudio Allfilmi loodav teos valmib 2017. aasta lõpuks ning seda toetavad Eesti Filmi Instituut ja Eesti Kultuurkapital.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles