Kas The Prodigy kontserdil eirati turvariske? (2)

Kirke Ert
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Prodigy
Prodigy Foto: Erlend Štaub

Õllesummeri avapäeva magnet The Prodigy meelitas Tallinna Lauluväljakule meeletu koguse muusikahuvilisi. Vahetult enne kontserti kulgesid laulukaare suunas massid ning üsna pea oli selge, et suur hulk neist sinna ei mahu. Rahulolematus tekitas kohaletulnuis pingeid ning allakirjutanu nägi oma silmaga mitmeid füüsilisi kokkupõrkeid. Sotsiaalmeedias arutleti aga selle üle, kas sellise massi lubamine piiratud territooriumile ei ole mitte turvariski eiramine. 

Spekulatsiooni turvariskide eiramise üle lükkab festivali pressiesindaja Anu Lill ümber. «See ei vasta tõele. Kaasatud olid turvafirma Meeskond ning politsei, kes otsustavad olukorra üle enne kontserti ja kontserdi toimumise ajal ning eile õhtul kriitilisi momente ei tekkinud.  Ka The Prodigy  meeskonnaga käib kaasas turvaülem, kes hindab koos kohaliku partneriga turvariske,» ütles Lill Postimehele.

Leidus kuulajaid, kes avaldasid sotsiaalmeedias pahameelt ka kontserdi puuduliku heli ja lavashow kvaliteedi üle. Lille kinnitusel on esinemise ajal toimunu puhul tegemist täisproduktsioonilahendusega The Prodigy bändi poolt. «Kõik see, mis on lavalt näha ja kuulda, helitugevus ja ekraanide sisu teostatakse täielikult bändi meeskonna poolt. Bändiga tuleb kaasa paarikümneliikmeline tiim, kes tegelevad heli, valguse ja kõige muuga, mis live show’ga kaasas käib. Õllesummeri pealava kontserdid on viimastel aastatel täismajale ning sellega tuleb arvestada,» sõnas ta.

The Prodigy ise jäi pressiesindaja kinnitusel kontserdiga väga rahule. «Nende endi sõnul oli Õllesummeri kontsert  üks kõige parema energiaga kontserte üle pika aja,» ütles Lill.  

Kommentaarid (2)
Copy
Tagasi üles