Mart Sanderi õudne suvi

Eva-Lotta Kivi
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mart Sander filmi «Juhuslik nimetaja» võtetel.
Mart Sander filmi «Juhuslik nimetaja» võtetel. Foto: Erakogu

Mart Sanderi skandaalse pealkirjaga romaan «Litsid» püsis raamatumüügi edetabelite tipus nädalaid. Nüüd valmib Sanderi menukist teleseriaal. Milline telekanal selle magusa pala endale napsab, ei ole veel päris kindel. Läbirääkimised ühe Eesti telekanaliga aga käivad.

Sander teab, et kui sind pole teles, pole sind olemas. Sellepärast teeb ta oma romaani «Litsid» põhjal koos produtsent Tuuli Roosmaga teleseriaali, mille võtted algavad juba sel sügisel. Lugu väikesest Tallinna bordellist võitis kiirelt kõigi südamed. Kuna eestlased jumaldavad seriaale ja seebikaid, on üsna kindel, et ka «Litside» ekraniseering läheb rahvale peale.

Sanderile televisioon ja film meeldivad. Äsja sai valmis ka tema mängufilm «Juhuslik nimetaja» («Behind the Randon Detaminator»). Ei, meie kinoekraanidele ei jõua järjekordne draama elust Eesti väikelinnas. Sander tegi hoopis õudusfilmi, mis on Eesti filmiväljal üsna erandlik nähtus.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles