Metsakutsu: Tommy Cashi video on šokeeriv, kuid väga kvaliteetselt tehtud (1)

Eva-Lotta Kivi
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Foto: kaader videost

Kolm päeva tagasi avaldas räppar Tommy Cash oma Youtube’i kanalil video «Winaloto». Tänaseks päevaks on kogunud video juba üle 300 tuhande vaatamise.

Räppari video ei ole jäänud märkamata ka Briti muusikaajakirjal New Musical Express, kelle arvates on tegu läbi aegade kõige segadust tekitavama videoga. Ka popkultuuriportaal highsnobiety.com jagas oma lugejatega Cashi videot ja lisas kommentaariks, et tegu on kõige veidrama räpiorgiaga eales.

Kultuuritoimetus otsustas küsida, mida arvavad eesti erinevate valdkondade esindajad Tommy Cashi uuest videost.

Räppar Metsakutsu (Rainer Olbri) sõnul on Cashi uus video šokeeriv, kuid väga kvaliteetselt tehtud. «Tommy uus video on väga välismaamaiguline. Tegu on mehega, kes on eesti räpi vahele jätnud ja pööranud pilgu kohe välismaa pole.» Isikult Metsakutsu Tommy Cashi loomingu austaja ei ole, aga ta ei eita, et tegu on huvitava artistiga. «Eesti räpis sellise visiooniga mehi väga rohkem pole,» arvab ta. See, et Cashi videot on loetud päevade jooksul vaadatud juba üle 300 tuhande korra, on Metsakutsu sõnul tingitud sellest, et välismaa väljaanded on seda märganud ja oma lugejatega jaganud. «Pääsemine Highsnobiety portaali on iga eesti räppari unistus, Cashil see õnnestus.»

Vaata Tommy Cashi uut videot «Winaloto»:

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles