Universal Music Balticsi müügijuht: Tommy Cashi uuel lool globaalset hitipotentsiaali ei ole

Eva-Lotta Kivi
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Kaader videost

Eelmisel nädalal avaldas räppar Tommy Cash oma Youtube’i kanalil video«Winaloto». Tänaseks päevaks on kogunud video juba üle 500 tuhande vaatamise.

Räppari video ei ole jäänud märkamata ka Briti muusikaajakirjal New Musical Express, kelle arvates on tegu läbi aegade kõige segadust tekitavama videoga. Ka popkultuuriportaal www.highsnobiety.com jagas oma lugejatega Cashi videot ja lisas kommentaariks, et tegu on kõige veidrama räpiorgiaga eales.

Postimehe Kultuuritoimetus otsustas küsida, mida arvavad eesti erinevate valdkondade esindajad Tommy Cashi uuest videost.

Universal Music Balticsi müügijuht Margus Varusk on samuti seda meelt, et «Winaloto» puhul on tegemist suurepärase muusikavideoga. «Ma olen suur Tommy Cashi austaja. Kui nüüd aus olla, siis on kõik tema videod olnud head, aga «Winaloto» on lausa suurepärane,» märkis Varusk. Müügijuhi sõnul meeldib talle Cashi video juures nii idee kui ka teostus. «Cashi videotes on kõik asjad paigas – originaalne ja hea montaažiga,» ütles ta.

Hinnates aga Cashi uut lugu ja videot muusikaärilisest poolest, tõi muusikaärimees välja, et ilma videota on lugu «Winaloto» pigem nõrk. «Videona lööb see kindlasti laineid ja tegelikult juba lõigi, aga globaalset hitipotentsiaali sellel ei ole,» selgitas Varusk, lisades, et raadiost laseksid seda ilmselt ainult nišikanalid, ja sedagi pärast keskööd.

Varuski sõnul tekib tal videot vaadates kohe paralleel Lõuna-Aafrika bändi Die Antwoordiga. «Loo põhi, sõnum ja video on väga sarnased. On oht, et Cash võib jääda nende varju,» ütles ta, tõdedes samas, et sellest hoolimata on Tommy Cash Eesti muusikamaastikul harukordne nähtus.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles