Yoko Alender: Seksistlikku alatooni ma Tommy Cashi videos ei märka

Eva-Lotta Kivi
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Kaader videost

Eelmisel nädalal avaldas räppar Tommy Cash oma Youtube’i kanalil video«Winaloto». Tänaseks päevaks on kogunud video juba üle 600 tuhande vaatamise.

Tommy Cashi, kodanikunimega Tomas Tammemetsa, video on tekitanud kõneainet nii eestlaste kui ka välismaalaste seas. See ei ole jäänud märkamata ka Briti muusikaajakirjal New Musical Express, kelle arvates on tegu kõige segadust tekitavama videoga läbi aegade. Ka popkultuuriportaal www.highsnobiety.com jagas oma lugejatega Cashi videot ja lisas kommentaariks, et tegu on kõige veidrama räpiorgiaga eales.

Postimehe Kultuuritoimetus otsustas küsida, mida arvavad eesti erinevate valdkondade esindajad Tommy Cashi uuest videost.

Riigikogu liikmele Yoko Alenderile Cashi «Winaloto» video meeldib. «Vaatasin kohe algusest lõpuni,» selgitas ta. Seksistlikku alatooni Alender töös ei täheldanud. «Videos on ju nii naisi kui ka mehi.» Alenderi sõnul tekitab video inimestes nii suurt furoori ilmselt sellepärast, et näha on paljast ihu. «Cash eksponeerib inimkehasid oma videos loominguliselt, inimesi ühendava ägeda tööriistana. Midagi häirivat ma ei näinud,» kinnitas Alender.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles