Režissöör Ove Musting: ma olin Tommy Cashi videot nähes täitsa kade

Eva-Lotta Kivi
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Kaader videost

Eelmisel nädalal avaldas räppar Tommy Cash oma Youtube’i kanalil video «Winaloto». Tänaseks päevaks on kogunud video juba üle 600 tuhande vaatamise.

Tommy Cashi, kodanikunimega Tomas Tammemetsa, video on tekitanud kõneainet nii eestlaste kui ka välismaalaste seas. See ei ole jäänud märkamata ka Briti muusikaajakirjal New Musical Express, kelle arvates on tegu kõige segadust tekitavama videoga läbi aegade. Ka popkultuuriportaal www.highsnobiety.com jagas oma lugejatega Cashi videot ja lisas kommentaariks, et tegu on kõige veidrama räpiorgiaga eales.

Postimehe Kultuuritoimetus otsustas küsida, mida arvavad eesti erinevate valdkondade esindajad Tommy Cashi uuest videost.

Režissöör Ove Mustingu hinnangul on tegemist maitseka videoga. «Kui ma seda esimest korda nägin, olin ma ausalt öeldes täitsa kade ja mõtlesin, et miks mina seda videot ometi ei teinud. See on ju täpselt see stiil, mis mulle meeldib,» kiitis ta. Mustingu hinnangul on tegemist visuaalselt väga ägeda videoga. «Teostus on tegelikult lihtne, aga kõik need erinevad elemendid koos: rütm, kaameratöö, muusika, liikumine, teevad sellest täiusliku video.» Musting leiab, et Cashi video on kindlasti üks geniaalsemaid. «Aasta peale on meil paar tehniliselt perfektselt sooritatud muusikavideot,» nentis Musting, lisades, et tema eelmise aasta lemmikvideo oli Ewerti ja draakonite «Circles». «Cash on aga minu uus suur lemmik,» sõnas režissöör.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles