Nukuteater hakkab koolides etendusega keskkonnahoidu õpetama

Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Nukuteatri etendus «Prügihunt ja Superjänes».
Nukuteatri etendus «Prügihunt ja Superjänes». Foto: Mihkel Maripuu

Eesti Nukuteater annab viimast lihvi keskkonna hoidmisest rääkivale etendusele «Prügihunt ja Superjänes», mis 8. veebruarist kuni 6. maini külastab 50 kooli.


Ettevõtmise ühe eestvedaja Tiina Urmi sõnul saab etendusest teada, milline on olukord praegu metsa ja metsaelanike jaoks ning kuidas iga laps saab looduse puhtuse eest võidelda, et kõigil oleks hea looduses elada ja käia. Lastel aitavad keskkonnahoidu õppida Prügihunt, Superjänes, Rebane, Sipelgas Kevin-Michael, Sipelgas Ferda, Martin-Poiss (pildil keskel), Kilekott, Killerkott, Liblikas ja Prügistaja.

Nii eesti kui ka vene keeles tehtav etendus kestab 30 minutit ja selle sihtrühmaks on eelkõige kuni kümneaastased lapsed. Etendusele järgneb 15 minutit kestev prügisorteerimise mäng. Lisaks saavad kõik koolid DVD-l keskkonnahoiuteemalised õppematerjalid, mida saab laste kooliprogrammi täienduseks kasutada.

Esietendus on 2. veebruaril nukuteatris. Projekti korraldajad on JCI GO Koda, nukuteater ja «Teeme ära!» ning finantseerijaks Keskkonnainvesteeringute Keskus.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles