Flow avaldas muljet

Eva-Lotta Kivi
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sia ja tema pisikene kloon nimega Maddie Ziegler, kes figureerib ka lauljatari muusikavideotes.
Sia ja tema pisikene kloon nimega Maddie Ziegler, kes figureerib ka lauljatari muusikavideotes. Foto: Flow Festival

Mida rohkem paljast ihu, seda parem on. Vähemalt popmuusikaäris. Lauljatar Sia tõmbas endale aga «koti pähe» ja seisis kogu kontserdi kurguni kinninööbituna nagu puunukk  – liikumatult ja valgusvihust väljas.

Üks Soome suurima muusikafestivali Flow tõmbenumbreid ja peaesinejaid oli tänavu Austraalia päritolu poplaulja ja helilooja Sia Furler. Ta on kirjutanud lugusid Christina Aguilerale, Rihannale, Celine Dionile, Beyoncéle jt megastaaridele. Ta justkui teaks, mis on eduka poploo valem, sest kõik tema kirjutatud lood kappavad otsejoones edetabelite tippu.

Üllataval kombel ei naudi hitimeister Sia aga avalikku tähelepanu ja ihkab pigem olla anonüümne. Avalikkuse ees figureerides kannab ta alati nägu katvat parukat ja live-esinemistel seisab staatiliselt ega esita kunagi ühtegi tantsunumbrit. Sia on öelnud, et keeldub muusika ja edu nimel oma keha müümast. «Ma tahan, et publik kuulaks mu häält, mitte ei jõllitaks keha,» on ta oma käitumist põhjendanud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles