Tartu Aparaaditehas korraldab festivali

Eva-Lotta Kivi
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Tartu Aparaaditehas

«Tartu Telliskiviks» kutsutav loomekvartal korraldab sellel nädalal kogu maja ja hoovi hõlmava festivali.

Festival saab hoo sisse Elektriteatri välikinoga. Kolmapäeval on kõigil filmisõpradel võimalik tehasehoovis vaadata Jaapani animafilmi «Poiss ja koletis». Neljapäeval jõuab kinoekraanile aga Jaak Kilmi film «Moest väljas». Filmile järgneb arutelu Reet Ausi ning vegan rõiva- ja elustiilipoe slow.ee eestvedaja Helen Puistajaga. Reedesesse filmiprogrammi kuulub aga USA film «Green room».

Reedel on festivalikavas Majapäev ja kõigil huvilistel on võimalus külastada Aparaaditehase siseruume ning tutvuda maja üürnike tegemistega. Nii tehases sees kui hoovil mängib terve päeva jooksul muusika ja väljas pakuvad erinevaid maitseid tänavatoitlustajad. Õhtu lõpetab Tallinnast siia saabuv legendaarne pidudesari Mutant Disko Aparaadi kohvikus.

Laupäeval ehk Hoovipäeval toimub enamus üritusi õues. Keskpäeval alustab Müürilille täika ja Tänavatoitlustajate päev. Alates kella seitsmest õhtul astuvad lavale aga Vaiko Eplik ja Eliit, Estrada Orchestra ja Popidiot.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles