Soome kuulsaim rokimees: ma ei ole kasutajasõbralik! (1)

Janar Ala
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Hanoi Rocksi legend Michael Monroe leiab, et rokenroll tähendab eelkõige vabadust.
Hanoi Rocksi legend Michael Monroe leiab, et rokenroll tähendab eelkõige vabadust. Foto: Liis Treimann

Michael Monroe ilmub liftist hotellifuajeesse väga hoogsalt. Siin on palju soomlasi, võtab ta tõdeda. Ja soomlased tunnevad huvi ka tema vastu, mitu korda intervjuu jooksul ilmub meie võrdlemisi varjatud nišši mõni huvitatud pea, kes ennast kuulsusega koos pildistada tahab.

Monroe oli soomlaste võimalik et kõigi aegade kuulsaima rokkbändi Hanoi Rocks laulja. 1984 jõudis Hanoi Rocks oma kuulsuse tippu, brittide metal-ajakiri Kerrang valis Monroe ühtlasi ka maailma seksikaimaks meheks. See lugu oleks võinud muutuda eepilisemakski, kui Hanoi Rocksi minekule poleks punkti pannud trummar Razzle’i surm 1984. aastal Mötley Crüe mehe Vince Neili autos. Paljuski laenas varane Guns n’Roses oma imidži just Hanoi Rocksi pealt. Monroe on ka mõnedes Guns n’Rosesi lugudes kaasa teinud.

Tallinnas esines ta 20. augustil, taasiseseisvumispäeva puhul Toompeal korraldatud kontserdil. Nii et toimus omamoodi maskotifitseerimine.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles