Snoop Doggi mõrvamüsteerium

Janar Ala
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Snoop Dogg
Snoop Dogg Foto: Kuvatõmmis

Võtame sedakorda rubriigis rääkida Snoop Doggist. Seda kolmel põhjusel: esiteks, Snoopist pole veel räägitud; teiseks, kui nüüd hästi järele mõelda, on Snoop üks põnevamaid (tegelikult on see sõna cool) kujusid maailmas, ja kolmandaks, 25. augustil 1993 juhtus üks intsident.

Nimelt tulid Snoopi (kodanikunimega Calvin Broadus) ukse taha mingisugused rivaalitseva gängi liikmed, kellel oli vaja asju arutada. Snoopi turvamees Mc.Kinley Lee läks õue asju arutama ja räppar ise jälgis olukorda läbi kardina. Kui auto minema sõitis, märkas Snoopi teritatud silm selles kedagi Phillip Woldermariami nimelist etiooplast, kelles ta tundis ära mehe, kes oli teda mõni aeg tagasi video filmimisel püstoliga ähvardanud.

See ei andnud talle rahu ja koos turvamehega sõideti ekipaažile järele. Asi lõppes sellega, et etiooplane lasti maha. Paari aasta pärast hakati Snoopi ja Lee üle kohut pidama, kuid kohus tunnistas mehed süütuks. Etiooplasel olnud relv ja tulistamine leiti olevat enesekaitse. Selle kohta, kas relv oli või mitte, läksid tunnistajate ütlused küll lahku, kuid nii jäi. Kohus oli otsustanud. Elu ja kunst jooksid Snoopi puhul siinkohal tulevikupilguna kokku, sest oma 1993. aastal ilmunud läbimurdealbumil «Doggystyle» räppis ta ka lugu «Murder Was The Case». Võiks öelda, et gangsta-räpp oli leidnud oma teatava tõesuspunkti.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles