Mida toob Von Krahli uus hooaeg?

Aurelia Aasa
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mart Koldits tutvustamas uut hooaega.
Mart Koldits tutvustamas uut hooaega. Foto: Von Krahl

Reedel koguneti Tallinnas Von Krahli teatri uue hooaja avaõhtule. Nagu spontaansele üritustepaigale kohane, on paljud otsad veel lahtised ja täielikku pilti võib oodata alles kuu aega enne esietendusi. Kindlalt on paika pandud see, et uuel hooajal teevad lavastusi nii teatrijuht Mart Koldits kui ka Priit Võigemast, Renate Keerd ja Mart Kangro.

Kui abstraktsetes tutvustustes teed rajada, võib ehk vaid öelda seda, et oodata on osalusteatrit, filosoofilist mässu ning Von Krahlile omast tumeda vürtsiga huumorit.

12. oktoobril etenduv Priit Võigemasti lavastus on inspireeritud Taani laste- ja noorsookirjaniku Ole Lund Kirkegaardi «Kummi-Tarzanist» ning suure tõenäosusega saab lavastuses näha lapselikku hüplemist. Novembris lavalaudadele jõudev Mart Kolditsa lavastus toob publikuni lavakunstikooli 2014. aastal alustanud 28. lennus õppijad. Lavastuse idee toetub lavakunstikooli õpilaste endi mõtetele, mis said lavastuse tarbeks üles tähendatud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles