Greesi Desiree Langovitsi ja Kalev Mark Kostabi kammerõhtu

Kirke Ert
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kalev Mark Kostabi ja Greesi Desiree Langovits on paar nii elus kui laval.
Kalev Mark Kostabi ja Greesi Desiree Langovits on paar nii elus kui laval. Foto: Kalev Mark Kostabi erakogu

Lauljatar Greesi Desiree Langovits ning kunstnikust pianist ja helilooja Kalev Mark Kostabi esinevad ühise kammerõhtuga Tallinnas ja Tartus. Kavas on vaid Kostabi enda helilooming. 

Kammerkava kannab pealkirja «Came in a Dream», mis on pärit ühelt ettekantavalt laulult. Kontsert toimub laupäeval, 10. septembril kell 19 Tartus Ülikooli aulas. Ettekandele tuleb 17 pala.

Greesi Desiree Langovits alustas laulmisega tütarlastekooris «Ellerhein», kooriartistina on Greesi osalenud Euroopa Kooriakadeemia, Eesti Filharmoonia Kammerkoori (2014-2016), Eesti Kontsertkoori, kammerkoori Voces Musicales ja Nargen Opera koori töös, ta on lõpetanud Eesti Muusika- ja Teatriakadeemia bakalaureuseõppe Ivo Kuuse lauluklassis ning omandanud ka magistrikraadi, õppides paralleelselt magistrantuuris nii Eesti Muusika- ja Teatriakadeemias kui Jāzeps Vītolsi nimelises Läti Muusikaakadeemias.  

Rahvusvaheliselt tuntud eesti päritolu ameerika kunstnik, Los Angeleses sündinud Kalev Mark Kostabi kasvas üles muusikalises perekonnas, tema ema oli klaveriõpetaja. Kunsti kõrval on Mark tegelnud ka klaverimängu ja heliloominguga pea kogu oma elu. 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles