Video: Charlekas ja Kubo põiklevad uues etenduses kuulide eest

Hendrik Alla
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mustkunstnikud Charlekas ja Kubo, «Filmitrikk»
Mustkunstnikud Charlekas ja Kubo, «Filmitrikk» Foto: promo

Mustkunstnikud Charlekas ja Kubo toovad oktoobri alguses lavale verivärske show «Filmitrikk», kus üritavad publiku valvsa pilgu all püssikuulide eest põiklemist, vaibaga lendamist ja mitmeid teisi filmidest nähtud silmamoondusi. 

Charleka sõnul näevad Solarise Apollo Kinos toimuvate etenduste käigus ilmavalgust täiesti uued illusioonid, mis on inspireeritud just filmidest ja seetõttu sobivad suurepäraselt kinosaalis vaatamiseks. «Oleme esitanud väljakutse, kas filmidest nähtud trikke on võimalik ka päriselus teha,» märkis Charlekas, kelle kinnitusel on selleks reaalselt inimesi küsitlenud ja kogutud kokku parimad palad ja ideed, mida laval ellu kutsuda.

Kas kuulide eest on võimalik eemale põigelda nagu seda tegi Neo filmis «Matrix», inimeste mõtteid lugeda nagu professor X filmis «X-men» või kas «Bagdadi varga» lendav vaip on päriselt olemas? Nendele ja paljudele teistele põnevatele küsimustele leiab vastuse paeluvas mustkunstilavastuses «Filmitrikk».

Oma vahetu ja lõbusalt hoogsa stiiliga on Charleka ja Kubo tandem köitnud publikut nii Eestis kui võõrsil. Viimane täispikk etendus, mis valmis koostöös Kinoteatriga, oli menukas «Kaota mu naine ära». 

5.-16. oktoobril Apollo Kino Solarises üheksal korral linastuva «Filmitriki» on lavastanud Charlekas ja Meelis Kubo ise, see toimub kahes vaatuses ning kestab koos vaheajaga 1:35 h. Etenduse soovituslik vanusepiir on 12+. Piletid on müügil Piletilevis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles