Tallinnas esineb loenguga professor Goebbles (1)

Kultuuritoimetus
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Heiner Goebbels
Heiner Goebbels Foto: AlexeiLerer, Electrotheater Stanislavsky

Täna annab Tallinnas annab loengu saksa helilooja, lavastaja  ja rakendusliku teatriteaduse professor Heiner Goebbles

19. septembril kell 16 annab  Tallinnas Erinevate Tubade Klubis (Telliskivi 60A) helilooja, lavastaja  ja rakendusliku teatriteaduse professor Heiner Goebbels loengu «Ära selgita midagi. Pane see sinna. Ütle see välja. Lahku.“ - Teater kui kogemus.» Loeng on tasuta ja inglise keeles. Loeng kestab 90 minutit.

Heiner Goebbels on helilooja, lavastaja ja rakendusliku teatriteaduse professor. Aastatel 2012–2014 oli  Goebbels Saksamaa suurima etenduskunstide festivali Ruhrtriennale kunstiline juht. Tema kureerimis- ja kunstialast tööd iseloomustab teaduslik huvi uute väljendusvormide ja piireületava kunsti vastu. Heiner Goebbelsi muusikateatri lavastused on valdkonna suunanäitajateks ja hinnatud kogu maailmas.

Goebbelsi auhinnatud teost «Eraritjaritjaka», mis põhineb Elias Canetti tekstidel, oli võimalik kogeda ka Tallinnas rahvusvahelisel uue muusika festivalil NYYD 2009. aastal. Vaba Lava Teatrikeskuse hooaja avamise puhul arutleb Goebbels kunstilise kogemuse ja tundmatuga kohtumise üle, tuues näiteid oma lavastustest ja kureeritud projektidest.

Korraldajad: Tallinna Goethe Instituut ja Vaba Lava SA. Infot Heiner Goebbelsi kohta: www.heinergoebbels.com

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles