Kanuti Gildi SAAL läheb kolmapäeval vertikaalstarti

Hendrik Alla
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vertikaalstart
Vertikaalstart Foto: Kanuti Gildi Saal

Vertikaalstart.

Eelootav 16. hooaeg koosneb esietendustest, mille hulka kuuluvad Kanuti Gildi SAALi kaasproduktsioonid nii meilt kui mujalt, külalisetendustest ja juba traditsioonilistest sarjadest nagu kontsertsari Improtest, EKA arhitektuuriloengud ning residentuuridest ja muudest uuringulistest projektidest. Selle hooaja sisse jäävad ka festivalid - NU Performance Festival oktoobris-novembris Maria Arusoo kureerituna, lühivormide festival made in estonia maraton märtsis ning augustis tuleb taas SAAL Biennaal, sel korral Annika Üpruse käe all.

Vertikaalstardil osalevad kunstnikud, residendid ja väliskülalised, kes vestlusringis heidavad valgust nendele teemadele, mis on nende meelel ja ideedele, mille kallal nad hakkavad hooaja jooksul Kanuti Gildi SAALis töötama. Kõik huvilised ja sõbrad nii kaugelt kui lähedalt on teretulnud.

Kanuti Gildi SAALi hooaeg 2016-2017 sünnib koostöös järgmiste kunstnikega: Emer Värk, Karl Saks, Maria Arusoo / NU Performance Festival, Hendrik Kaljujärv, Kristian Smeds, W A U H A U S, Marit Sirgmets, Henri Hütt & Mihkel Ilus, Iggy Lond Malmborg, Raho Aadla, Kädi Metsoja, Rene Köster, Mart Soo & Taavi Kerikmäe / Improtest, Annika Üprus / SAAL Biennaal, Joanna Kalm, Karolin Poska, Nele Suisalu & Maarja Tõnisson, Kinoteater, made in estonia maraton, Sille Pihlak & Siim Tuksam / EKA arhitektuuriteaduskonna avatud loengute sari jt.

Üritus toimub eesti keeles.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles