Rain Tolk: praegusel ajal pole enam piinlik loll olla (3)

Sigrid Kõiv
, ajakirjanik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Sander Ilvest

Sel nädalal esilinastunud Toomas Hussari filmis «Luuraja ja luuletaja» mängib  Rain Tolk ühte kahest nimiosalisest, luuletajat. See on tüse, pisut räpane, aga heasüdamlik ja lihtsameelne mees. «Kas ta tõesti näebki nüüd selline välja?» küsisin ma endalt. Ei näe. Millisena Tolk iseennast näeb, kas ta end näitlejaks peab ning kuidas isarolli täitmine taltsutab mässaja, sellest me temaga rääkisimegi.

-Sa näed seal filmis väga teistsugune välja, selline paks ja vähe pesnud. Kas võtsid selle filmi jaoks juurde ja nüüd uuesti maha?

Ütleme, et jah, ma pidin olema suhteliselt vormist väljas, kergelt parmustunud. Üritasin enne võtteid kehva toitu süüa, ei ajanud habet ega juukseid. Suvel alustasin oma rõve-paastuga ja võtted olid aasta tagasi oktoobris-novembris. Päris nii kaugele muidugi ei läinud nagu Sacha Baron Cohen Boratit kehastades, kes end ei isegi pesnud. Aga tal olid muidugi ka pisut teistsugused eesmärgid oma karakteri arendamisel.

Kommentaarid (3)
Copy
Tagasi üles